راه‌های انتقال انواع هپاتیت-راهبرد معاصر
الجولانی: سوریه تهدیدی برای کشور‌های دیگر نیست توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

راه‌های انتقال انواع هپاتیت

متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به روز جهانی هپاتیت درباره این بیماری گفت: هپاتیت یک بیماری التهابی کبدی است و در یک دوره طولانی بیماران را درگیر کرده و نیاز به مراقبت‌های بهداشتی درمانی پیوسته دارد. ماهیت بیماری به نوعی است که اغلب بیماران باید در یک دوره طولانی تحت مراقبت و درمان قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد علیزاده افزود: عفونت‌های ویروسی کبد که در قالب هپاتیت طبقه بندی می‌شوند، شامل هپاتیت D.E، C، B، A هستند که عامل هر هپاتیت یک ویروس متفاوت است.

این متخصص عفونی در مورد هپاتیت نوع C گفت: راه‌های انتقال این نوع از طریق خون و فرآورده‌های خونی، سرنگ آلوده، مادر به جنین، تماس جنسی (داشتن شریک جنسی متعدد) از طریق شیرمادر، غذا یا آب آلوده است و از طریق تماس‌هایی مثل دست دادن، بوسیدن و استفاده از نوشیدنی‌های مشترک با فرد آلوده منتقل نمی‌شود.

وی تاکید کرد: درحال حاضر واکسنی برای هپاتیت c وجود ندارد.

دکتر علیزاده در مورد هپاتیت نوع B گفت: این نوع از طریق تماس جنسی محافظت نشده، تزریق با سوزن مشترک، زخمی شدن با سوزن آلوده به ویروس، خالکوبی یا سوراخ کردن بدن با تجهیزات آلوده، تزریق خون آلوده، انتقال از مادر به نوزاد، دوران بارداری یا هنگام زایمان انتقال می‌یابد.

وی در مورد علائم شایع هپاتیت نوع B گفت: درد عضلات یا مفاصل، کاهش اشتها، تب خفیف، اسهال، خارش پوست، زردی مشکلات گوارشی، ادرار تیره و قهوه‌ای رنگ از علائم این نوع هپاتیت هستند.

این متخصص عفونی تاکید کرد: بهترین راه جلوگیری از انتقال هپاتیت نوع B تزریق واکسن است.

علیزاده در مورد هپاتیت نوع A و E گفت: هپاتیت A و E هر دو از طریق روده‌ای یا مدفوعی و دهانی منتقل می‌شود که معمولا در افراد مشکلی ایجاد نمی‌کند و خود به خود با مصرف آب و مایعات بهبود می‌یابد.

وی در پایان توصیه کرد: بیماران با علائم بالینی هپاتیت مثل درد شکم، زردی، تهوع و استفراغ، کاهش اشتها و درد عضلانی برای بررسی بیشتر و درمان به موقع به پزشک مراجعه کنند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار